Personopplysninger

Her er våre retningslinjer for hvordan MII LEAT behandler personopplysninger.

Hvilken data innhenter vi?
Vi innhenter personlige opplysninger som: navn, kontaktinformasjon, brukernavn og passord, kjøpshistorikk, teknisk informasjon om enheten du bruker, betalingshistorikk, alder, bosted, informasjon om bruksmønsteret til kunden på hjemmesiden, brukergenerert data, personlig ID-nummer, eventuell korrespondanse med kunden.

Hva bruker vi dataen til?
Vi bruker personopplysningene til å prosessere kjøpe(ne), til å forbedre systemer og kundebehandling, til å gi personlig tilpasset informasjon, markedsføring og gi skreddersydde brukeropplevelser.

Deling og overføring av personlige opplysninger
Personlige opplysninger vil i noen tilfeller deles med andre parter der det er nødvendig. Dette inkluderer parter som Facebook, Google, betalingsleverandører og banker.

Lagring og håndtering av personopplysninger
Personopplysninger lagres trygt og konfidensielt i MII LEAT sitt interne IT-system. Informasjonen vil slettes fra systemene når de har blitt brukt til det formålet det ble innhentet til.

Dine rettigheter og alternativer
Som kunde har du rett til innsyn i dataen vi har samlet om deg, rett til å begrense hvordan vi bruker dataen, rett til å be oss overføre dataen til annen administrator, til å korrigere dataen og til å be oss slette dataen.
Dersom du har meldt deg på nyhetsbrev, kan du til enhver tid melde deg av.

Informasjonskapsler
En informasjonskapsel er en liten tekstfil som blir lagret på din datamaskin av nettstedet du besøker. Filen inneholder informasjon og blir blant annet brukt til å gi deg en bedre brukeropplevelse, spore bruksmønster, statistikk og markedsføring.
MII LEAT bruker informasjonskapsler til å holde deg innlogget (feks med varer i handlekurven), til å forstå bruksmønsteret og til å få nettstatistikk. Dette gjøres for å gi kunden en best mulig brukeropplevelse.
Du kan selv velge å deaktivere bruk av informasjonskapsler i din nettleser (ofte funnet under verktøy eller preferanse menyen).

Her kan du trekke tilbake samtykke for informasjonskapsler på miileat.no

Trekk tilbake samtykke

Du har rett til å klage til Datatilsynet: www.datatilsynet.no

Dersom du har noen spørsmål om håndtering av persondata, nøl ikke med å ta kontakt på post@miileat.no.